Bemutatkozás

 

A Faker 2000 Kft asztalosipari fűrészáru gyártásával és kereskedésével foglalkozik. Külföldi és hazai rönk alapanyagból, a különböző fafajok széles választékából, korszerű feldolgozó gépparkkal állítjuk elő nagy mennyiségben a kemény és lágylombos fűrészárut Hajdúböszörményi fatelepünkön, amelyet egyre bővülő felhasználási területeken értékesítünk. Kiváló asztalos minőségű fa alapanyagot kínálunk bútorok, kerítések, kültéri burkolatok, szaunák, beltéri faburkolatok és nyílászárók  készítéséhez.
A fűrészáru kereskedés szorosan összefonódik az asztalos szakmával, így a cég profilja is kibővült bútor-, nyílászáró-, lépcső-, kerti bútor-, intarzia parketta gyártásra. Cégünk technikai háttere, rugalmas termelése, valamint jól képzett dolgozói lehetővé teszik hogy a faipar bármely szegmensében kiváló minőségű termékeket hozzunk létre.
A fűrészáru és alapanyag kereskedés biztos alapokra helyezi az asztalos ipari termékek gyártását mert, nagy mennyiségben állnak rendelkezésre a megfelelő minőségű és nedvességtartalmú fafajták. Nagy kapacitású kondenzációs és vákuum szárítók segítségével kíméletesen hozzuk az anyagokat a kívánt nedvességtartalomra. Tizenöt év szárítási tapasztalat és a csúcsminőségű berendezések garantálják az egyenletes nedvességtartalmat és feszültségmentes faanyagot. Nagy figyelmet szentelünk megrendelőink igényeinek megismerésére és próbálunk az elvárásaiktól többet nyújtani. Ez a megelégedettség biztosítja az állandóan bővülő megrendelői kört.
Dolgozóink folyamatos szakirányú tovább képzésivel próbálunk korunk állandóan változó igényeinek megfelelni.

 

faanyag, deszka, gerenda, faáru